• header-1-soro-vastgoed.jpg

Over ons

“Prettig, klantvriendelijk en pro-actief”

SORO Vastgoed bestaat uit een team van gedreven en betrokken vastgoedadviseurs, gespecialiseerd in beheer van comercieel en residentieel vastgoed voor individuele vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, institutionele beleggers, gemeenten en winkelbedrijven.

SORO Vastgoed Managers beheren en adviseren op het gebied van commercieel, administratief, financieel en technisch beheer of exploitatie van "turn-key" kantoorverzamelgebouwen, bedrijfsverzamelcomplexen, solitair winkelvastgoed, winkelplinten, (wijk)winkelcentra en complexen met woonappartementen.

Bovendien kunt u bij SORO terecht voor winkelvastgoedadvies. Onze winkelvastgoedadviseurs helpen u graag bij het (her) onderhandelen over huurovereenkomsten en huurcondities, expansieadvisering en begeleiding bij verhuur- en verkoopbemiddeling of aanhuur- en aankoopbemiddeling van winkelobjecten, supermarkten en winkelcentra.

Daarnaast wordt SORO veelvuldig gevraagd door winkeleigenaren, retailers en verschillende rechbanken om als deskundige op te treden bij nieuwe huurprijsvaststellingen en of huurprijsherzieningen.

Wij hechten waarde aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Onderhoudsmelding

Voor spoedmeldingen zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Onderhoud melden

Bekijk ook

soro-business-center-logo

Contact

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD Tilburg

Telefoon 013 - 46 88 565
E-mail info@soro.nl

Scroll naar boven