• header-5-soro-vastgoed.jpg

Projectontwikkeling

SORO Vastgoed initieert en (her)ontwikkelt vastgoed vanuit verschillende invalshoeken:

  • Vanuit eigen initiatief en op eigen risico, waarbij de verwerving van het vastgoed, de planontwikkeling tot realisatie en het bouwmanagement en vervolgens het vastgoedmanagement een belangrijke rol spelen.
  • Op verzoek van een opdrachtgever, waarbij onze dienstverlening een belangrijke rol speelt.

Het belangrijkste uitgangspunt is waarde creëren en waarde toevoegen aan het vastgoed dat aan de (her)ontwikkeling onderhevig is.

Onze focus ligt met name op de verwerving van industriële objecten, gedateerde kantoorobjecten en of winkel-woonhuizen die geschikt zijn voor herbestemming naar woonfuncties waarbij de historische achtergronden van het vastgoed bij de planontwikkeling wordt betrokken. Ons concept "oude jas - nieuwe inhoud" biedt toekomstige gebruikers bewoning met een historisch besef gecombineerd met luxe en modern gebruiksgemak.

Wat zeggen klanten over ons

icon-vinkje.png

“Voor mij als ZZP’er is de Zwarte Zwaan een prima plek. Zakelijke uitstraling, flexibel, super bereikbaar en alle faciliteiten aanwezig voor flexwerk en ontvangst van relaties.”

- Drs. H.W. (Eric) van de Sande EMFC RC, NO-MAX

icon-vinkje.png

“Via SORO Vastgoedmanagement huren wij kantoorruimte in de goed bereikbare Entrada toren met een mooie ontvangsthal en uiterst vriendelijke en behulpzame receptionistes.”

- Nicole van den Hout, HRM Consultants

icon-vinkje.png

“Wij huren sinds 2006 naar volle tevredenheid een kantoorunit in verzamelgebouw de Zwarte Zwaan. Uitstekende service en van alle gemakken voorzien.”

- Arjan Hoogervorst, Creative Suspects

Onderhoudsmelding

Voor spoedmeldingen zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Onderhoud melden

Bekijk ook

soro-business-center-logo

Contact

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD Tilburg

Telefoon 013 - 46 88 565
E-mail info@soro.nl

Scroll naar boven