• header-1-soro-vastgoed.jpg

Vastgoed Management

SORO Vastgoed is gespecialiseerd in het beheer van comercieel en residentieel vastgoed voor individuele vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, institutionele beleggers, gemeenten en winkelbedrijven.

SORO vastgoedmanagers beheren en adviseren op het gebied van commercieel, administratief, financieel en technisch beheer of exploitatie van "turn-key" kantoorverzamelgebouwen, bedrijfsverzamelcomplexen, solitair winkelvastgoed, winkelplinten, (wijk)winkelcentra en complexen met woonappartementen.

Door het Vastgoed Management van uw organisatie aan SORO Vastgoed uit te besteden, kunt u zich volledig richten op uw core business. SORO Vastgoed neemt u graag het gehele commerciële, administratief-financiële en het technisch vastgoedbeheer uit handen.

Wat zeggen klanten over ons

icon-vinkje.png

“Sinds 2012 huren wij via SORO vastgoedmanagement kantoorruimte op de begane grond in Entrada kantoorverzamelgebouw in Tilburg. Wij zijn erg tevreden over de voorzieningen, faciliteiten en dienstverlening. Wij kunnen hier optimaal werken en onze klanten professioneel ontvangen.”

- Patrick Snijders, Snijders Concepts BV

icon-vinkje.png

“Ik huur inmiddels al tien jaar met plezier een aantal kleine kantoorruimten in het kantoorverzamelgebouw Zwarte Zwaan en vind jullie erg servicegericht.”

- Elria Cordewener, CMC-consult

icon-vinkje.png

“Mijn ervaring als huurder bij jullie: Éen en al vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit. Een warm welkom, zo voelt het elke keer weer. Kortom: Zeer, zeer tevreden!!”

- Arjan Hoogervorst, Creative Suspects

Onderhoudsmelding

Voor spoedmeldingen zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Onderhoud melden

Bekijk ook

soro-business-center-logo

Contact

Ellen Pankhurststraat 1a
5032 MD Tilburg

Telefoon 013 - 46 88 565
E-mail info@soro.nl

Scroll naar boven